dimarts, 23 d’abril de 2013

ClicaTic: recursos TIC i material educatiu per tots/es

ClicaTic: recursos TIC i material educatiu per tots/es:
Per donar la benvinguda al dimarts, avui us presento ClicaTic, un portal educatiu on hi podrem trobar una gran quantitat de recursos i aplicacions TIC educatives. També hi trobarem seccions dedicades al programari, notícies d'interès, catàlegs, visites i sortides per fer amb els més petits, entre molts altres.


Com bé haureu pogut observar a la majoria d'espais i/o blocs educatius que ens proporcionen informació educativa, els continguts els tenim desglossats al menú superior i també als laterals de la pàgina. D'entre les eines que se'ns ofereixen al menú superior se'n destaquen els següents: recursos; PDI; aula d'anglès; aplicacions; eduvídeos; foros; biblioteca; i museus. La majoria d'ells ens presenten un desplegable que per nivells educatius i/o matèries currículuars ens classifiquen els continguts (per veure el desplegable cal que poseu el ratolí damunt de la secció sense clicar). 


Pel que fa als laterals, el menú que se'ns presenta és estàtic, així doncs apretem el botó que apretem sempre apareixeran els mateixos continguts. En aquest cas hi trobem: recursos TIC infantil; recursos TIC primària; recursos TIC museus; i recursos biblioteca. D'altra banda, si el que voleu és buscar recursos i materials específics en un idioma concret (disponible en castellà, català, gallec, euskera i anglès), no us perdeu el menú del lateral esquerra.


Ara sí que no teniu excusa. En aquest espai hi trobareu un bon recull, d'espais i material útil per a guarnir les vostres classes. Aprofiteu-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada