dimarts, 23 d’abril de 2013

Disanedu: portal de recursos educatius

Disanedu: portal de recursos educatius:
Fa uns dies us vaig presentar, Dis@nedu "compartiendo conocimiento", una iniciativa de Diego Guerrero Alonso i Santiago Ortiz Durán que ens permetia fer cerques avançades (com si es tractés de Google) per trobar i descobrir tota mena de recursos TIC i/o materials educatius. Tanmateix, he trobat interessant dedicar una entrada més elaborada, ja que penso que en podem extreure continguts molt interessants i útils per a completar la nostra tasca docent a les aules.


Con podreu observar a la pàgina principal se'ns categoritzen els continguts en les seccions: web oficiales; Recursos Colegio; Recursos Instituto; i Recursos Intranet. Si feu clic a qualsevol de les opcions la pàgina us redirigirà a d'altres enllaços específics i del nostre interès. Totes les seccions dedicades als recursos ens presenten els continguts classificats en matèries, així doncs ens serà ben fàcil trobar allò que estem cercant.


Com us vaig explicar al post anterior, aquesta plataforma també ens permet fer cerques dels recursos educatius que se'ns proposen, una iniciativa molt interessant i fàcil de fer servir que trobareu a la pàgina principal del lloc web oficial. Espero que us hagi agradat i que el pogueu fer servir sempre que necessiteu recursos o materials educatius. Si en voleu saber més, podeu clicar en aquest enllaç per consultar el funcionament dels continguts que se'ns proposen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada