dimarts, 23 d’abril de 2013

PROYECTA herramientas educativas: un espai per aprendre i crear continguts educatius

PROYECTA herramientas educativas: un espai per aprendre i crear continguts educatius:
Avui us presento PROYECTA herramientas educativas, una plataforma virtual on hi podem trobar un bon recull d'eines per crear recursos educatius, formació especialitzada i materials d'aprenentatge. Proyecta ens ofereix un espai d'intercanvi, un lloc per a conèixer millor els procesos d'aprenentatge dels nostres alumnes, compartir i aprendre metodologies de treball i experiències educatives d'altres docents.Un cop sigueu a dins observareu que al menú principal ens categoritza els continguts en les seccions: Buscar, Investigar i Crear. Perquè us en feu una idea a continuació en teniu una breu descripció de cada una d'elles: 
Buscar: hi trobarem recursos i eines didàctiques, així com llocs web i espais útils per completar la nostra tasca docent. Els continguts els trobarem categoritzats en matèries, nivells educatius i/o tipus de recurs que estem cercant (barra lateral esquerra).


Investigar: hi trobarem metodologies i articles d'interès útils per reforçar i ampliar les nostres competències i ús i coneixement de les noves tecnologies aplicades a l'educació. 


Crear: hi trobarem accions formatives guiades que conclouen en concursos de creació de continguts amb tot tipus de premis. Si en voleu saber més podeu fer clic en aquest enllaç.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada