dimecres, 8 de maig de 2013

Eduteka: materials i recursos educatius de qualitat

Eduteka: materials i recursos educatius de qualitat:
Avui comencem la setmana donant la benvinguda a Eduteka, un espai creat i gestionat per la Fundación Gabriel Piedrahita Uribe que ens ofereix un gran recull de continguts formatius i informatius, així com la importància d'implementar i utilitzar les TIC a l'aula com un recurs indispensable. Tal i com se'ns explica, (...)Tanto contenidos, como recursos en línea, incluyen servicios y funcionalidades de la Web 2.0 que buscan optimizar la interacción usuario/contenidos/recursos y hacer más amigable e intuitiva la navegación.(...).


Com podreu observar, els continguts els tenim categoritzats de la següent manera: Docentes de Área; Docentes de Informática; Directivos; Proyectos; Recursos; i REDuteka. En alguna de les seccions hi trobareu subcategories que us portaran a recursos més específics, així com artícles, projectes, recursos, activitats, entre d'altres. És un espai intuïtiu i molt ben estructurat, aspecte que ens facilitarà la seva accessibilitat.


Si el que esteu buscant són recursos, molt recomanable que feu una visita a la secció Recursos que ens proporciona Eduteka. Allà hi trobareu una classificació general de tots els continguts que se'ns ofereixen. N'hi ha qüasibé 1000! Els recursos venen acompanyats d'explicacions molt complertes que ens permetran conèixer el seu funcionament i/o utilització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada