dimecres, 8 de maig de 2013

ShotClip: editor de vídeo online

ShotClip: editor de vídeo online:
Avui us presento ShotClip, un editor de vídeo online fantàstic per realitzar els nostres propis muntatges. Tot i que en un principi sembla un espai difícil de gestionar és molt intuïtiu i de seguida li agafareu pràctica, sobretot, si ja heu utilitzat plataformes d'edició de vídeo similars (Adobe Premiere, Pinnacle, Windows Movie Maker, entre d'altres).


Per començar a fer servir aquest lloc web serà indispensable registrar-nos. Fet això, els passos que seguirem són ben senzills: escriure una descripció de la nostra història; realitzar el nostre vídeo mitjançant l'editor; i publicar i/o compartir el nostre muntatge. ShotClip ens ofereix una gran quantitat de plantilles i exemples per realitzar els nostres vídeos, així doncs molt recomanable que feu una ullada a les diferents seccions que se'ns proporcionen a la barra lateral esquerra.


Perquè us en feu una idea, a continuació us he adjuntat un vídeo tutorial de ShotClip. Espero que us sigui útil i que us sortin uns vídeos ben originals i creatius. Bona sort! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada